Własny biznes

fajnka

Własny biznes

Post autor: fajnka » wt mar 30, 2021 8:09 pm

Wiem jaka obecnie jest sytuacja, ale chcąc pozostać ze swoim barem i chociażby ratować się na wynos, trzeba też dbać o wystrój lokalu, chociażby klienci, go teraz oglądają kilka chwil. To też było powodem, że ostatnio postawiłem na wymianę hokerów barowych. Stare już wyglądały nieestetycznie, a ciekawe i dizajnerskie modele znalazłem na dominova/com/pl/krzesla-barowe-cat-146 . Wybór ogromny, ale co ważne wszystko dostępne w uczciwych cenach.

dama

Re: Własny biznes

Post autor: dama » śr mar 31, 2021 4:28 pm

W kwestii biznesu to może ja podpowiem, że tutaj biznesowe.eu/ możesz co nieco poczytać. To jest taki portal, na którym sprawdzasz różne porady właśnie w kwestii biznesu. Wiem, że czasami chce się mimo wszystko więcej dowiedzieć, przygotować na różne możliwości i tutaj naprawdę można.

andzik

Post autor: andzik » śr mar 31, 2021 9:27 pm

Ja mam tyle szczęścia, że moja mała firma to jednocześnie moje hobby, więc nadgodziny dla mnie nie istnieją. A dodatkowo agencja primaverapr/pl/ działa dla mnie marketingiem internetowym, pozyskując nowych potencjalnych klientów. Trochę realizują to szeptanką, a trochę przez socjal media, ale generalnie to się sprawdza.

Wiktoria

Post autor: Wiktoria » pt kwie 16, 2021 11:22 am

Prowadzę działalność z produktami weselnymi na wynajem. Postanowiłam wynająć większą halę aby moje produkty były wszystkie w jednym miejscu. skierowałam zapytanie do artcentrum/com/pl . Jest to biuro nieruchomości czy mają lub są w stanie załatwić mi taką halę. Po kilku dniach dostałam ofertę, której po prostu nie mogłam nie przyjąć. bardzo się cieszę z naszej współpracy.

uno

Post autor: uno » pn kwie 19, 2021 3:56 pm

Własny biznes prowadzę już kilkanaście lat i jak do tej pory wszystko idzie jak trzeba, zarabiam na nim dużo. Ale czytam ten lowiczanin.info/pl/651_materialy_partnera/285450_w-jaki-sposob-audyt-wewnetrzny-moze-pomoc-w-minimalizowaniu-ryzyka-dzialalnosci-firmy.html artykuł i chyba czas aby i u mnie przeprowadzić ten audyt wewnętrzny, mogą wyjść jakieś nieprawidłowości, jednak minęło wiele lat odkąd zaczynałem.

ada

Post autor: ada » śr kwie 21, 2021 7:34 am

Ja ostatnio coraz częściej myślę o nawiązaniu współpracy z tą firmą ochroniarską magnumochrona/pl Nasza firma powoli się rozrasta i boję się, że niedługo kamery i alarm mogą nie wystarczyc zwłaszcza, że niedługo mamy w planach wynająć kolejny magazyn.

Loxa

Post autor: Loxa » śr kwie 21, 2021 3:04 pm

Bardzo ważne jest to żeby nasza strona była widoczna i by jak najwiecej potencjalnych klientów ją zobaczyło. Z tego co zauważyłam to tutaj firmaster/pl/baza-wiedzy/jak-samodzielnie-sprawdzic-widocznosc-wlasnej-strony-internetowej są informacje jak sprawdzić czy nasza strona jest widoczna i jak bardzo.

natala

Post autor: natala » wt maja 11, 2021 11:17 am

Skoro o tym mowa, to może powiecie mi, czy warto jest wyposażać magazyn z firmą amrack/pl ? Właśnie się mocno nad tym zastanawiam, a zależy mi na odpowiednim podejściu, bo firma moja ma się niedługo rozwijać. I stąd muszę mieć pewność tego, co mam w magazynie. Co wy na to?

Mniejsza1999

Post autor: Mniejsza1999 » ndz maja 16, 2021 9:30 pm

"Planujesz wyposażyć swoje biuro w systemy usprawniające komunikację video i audio?

Zerknij na ofertę b2b.voiceplanet/pl/

Oferują doradztwo, montaż oraz konfigurację :)

Mają markowe urządzenia zapewniające najwyższa jakość
"

Arkadiusz1

Post autor: Arkadiusz1 » pn maja 17, 2021 11:54 am

Najważniejsze na pewno będzie racjonalne podejście do tego tematu. Jeśli zależy Wam na znalezieniu odpowiednich rozwiazań dla Waszego biznesu, to może postawcie na dropy? W cstore/pl/gotowy-sklep-internetowy/ macie bardzo ciekawie opisane możliwości, jakie stwarza ten projekt biznesowy. Mnie to przekonuje, więc warto bliżej poznać ten temat.
WPIS SPONSOROWANY

ODPOWIEDZ