Marketing internetowy

Awatar użytkownika
Grevers

Marketing internetowy

Post autor: Grevers » wt wrz 01, 2020 1:02 am

Siemka! Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad skorzystaniem z usług firmy, która zajmuje się marketingiem internetowym. Nie mogę się jednak zdecydować na nikogo konkretnego... Pomożecie? Do tej pory udało mi się trafić na ten link https://marketing-internetowy24.pl/ . Co o nim sądzicie? Z tego co widzę to mają oni całkiem pozytywne opinie. Warto im zaufać?
Ludzie lubią być straszeni.

mirabela

Re: Marketing internetowy

Post autor: mirabela » wt wrz 29, 2020 6:30 pm

Najlepiej jakby ktoś polecił Ci taką firmę, bo w ciemno to nie wiadomo na kogo trafisz. Ja się dowiedziałam, że bardzo popularna agencja marketingowa wśród moich znajomych to ta ze strony dobrymarketing/com/ . Zajmują się kompleksową obsługą w zakresie zwiększenia sprzedaży oraz rozpoznawalności marki. Dlatego też chcę z nimi współpracować.

katarzynia

Post autor: katarzynia » pt lis 27, 2020 1:11 pm

Ja bez takiego marketingu nie wyobrażam sobie żeby moja firma miała szansę się utrzymać na rynku. Dlatego co jakiś czas zlecam kampanię agencji mwp.org/pl/ która bardzo fajnie się sprawdza, mówię im na czym mi najbardziej zależy, a oni robią wszystko tak żeby ja była zadowolona ale też by klienci chętnie o mnie czytali i ostatecznie zgłaszali się po produkty.

fajnka

Post autor: fajnka » pt gru 18, 2020 7:45 pm

Dziś pozycja obowiązkowa, bez której ani rusz na podbój klientów. Dobrze jest też mieć albo pomysł albo dobrą agencję :p Ja postawiłam na to drugie, a konkretnie na bellatorgroup/pl/ . Mieli wiele pomysłów po zapoznaniu się z moją firmą jak i moimi oczekiwaniami. Skupili się na marketingu szeptanym co w mojej branży sprawdza się najlepiej.

plaszczka

Post autor: plaszczka » śr lut 03, 2021 8:31 pm

a nie mysleliscie o marketingu szeptanym w sieci? dla mojej firmy kampanie prowadzil zespol szepczemy/pl/ i dzieki ich doswiadczeniu i skutecznosci udalo nam sie szybko osiagnac popularnosc firmy mimo, ze dopiero co na rynku sie pojawilismy :)

Tekla

Post autor: Tekla » wt lut 23, 2021 3:16 pm

Jeśli interesuje Was marketing internetowy i chcecie wiedzieć na ten temat jak najwięcej, to polecam zajrzeć na bloga o marketingu pomyslowymarketing/pl/. Znajdziecie tam sporo artykułów opisujących różne formy takiej właśnie reklamy w internecie. Sądzę, że powinno Was to zainteresować ;)

bryza

Post autor: bryza » śr mar 31, 2021 10:27 pm

.

uno

Post autor: uno » wt kwie 20, 2021 2:18 pm

Co do marketingu internetowego to ja wam powiem że tutaj tearsofjoy/pl/kopalnia-wiedzy/clubhouse-czym-jest-jak-do-niego-dolaczyc-i-skad-tak-nagla-popularnosc macie fajny artykuł o nowym portalu na którym warto się zareklamować, jest to platforma społecznościowa z ograniczonym dostępem który czyni ją pożądaną, tym samym ekskluzywną.

Ratyska

Post autor: Ratyska » sob kwie 24, 2021 8:37 pm

Każdy biznes warto zareklamować, najlepiej jak zwrócimy się do odpowiedniej agencji marketingowej amplifying/pl/ Oni naprawdę mają pełne głowy ,świetnych pomysłów. Mojej siostrze bardzo pomogli w tym aby jej firma zaistniała w necie. Dzięki ich pracy w pandemii ciągle miała klientów.

Katarsis

Post autor: Katarsis » czw cze 01, 2023 11:03 am

Jak juz skupiamy sie w temacie biznesu.. To warto pomyśleć o założeniu sklepu internetowego, warto wtedy pomysleć o module ratalnym. IRaty https://iplatnosci.pl/wspolpraca/ doskonale sie sprawdzą. Moja znajoma ma na platformie Magento i wszystko funkcjonuje bez problemu

ODPOWIEDZ