oświetlenie

andzik

oświetlenie

Post autor: andzik » czw mar 25, 2021 10:35 am

Kupiłam dość duży budynek, który chcę wyremontować i przeznaczyć na biura. W moim mieście jest ogromne zapotrzebowanie na takie lokale, także wydaje mi się że bardzo dobrze na tym wszystkim wyjdę. Na pewno oświetlenie będzie mega dizajnerskie, sporo zaczerpnę informacji i porad z lighting.philips/pl/application-areas .

pigment

Re: oświetlenie

Post autor: pigment » czw mar 25, 2021 1:25 pm

Jeśli chodzi o oświetlenie to oczywiście jest to bardzo ważne zadanie. Dlatego też warto może rozważyć jakieś takie bardziej praktyczne rozwiązania. I tak też może takie listwy oświetleniowe sufitowe jakie mają tutaj oswietleniowki/pl/listwy-led-oswietleniowe-sufitowe,c161.html mogą nam się przydać. Bo jednak takie niby niepozorne listwy ale mogą sprawić, że wnętrze nabierze znacznie lepszego wyglądu.

Tekla

Post autor: Tekla » czw kwie 29, 2021 5:46 pm

A czy ktoś z Was słyszał o czymś takim jak audyt energetyczny oświetlenia ulicznego? Ja dowiedziałam się ostatnio ze strony efektywniej/pl/audyt-energetyczny-oswietlenia-ulicznego/, że takie właśnie audyty wykonuje na przykład firma Efektywniej z Wrocławia. Czy ktoś z Was miał z nią już może do czynienia?

ada

Post autor: ada » czw cze 17, 2021 11:03 pm

Ja dzisiaj odkryłam odbiorniki do taśm led i zastanawiam sie nad tą opcją. Ktoś z was z niej korzysta? Wyczytałam, ze tego typu urządzenia zapewniają płynną i stabilną pracę oświetlenia.

januszwit

Post autor: januszwit » pn lip 04, 2022 8:03 am

Będąc w tematyce elektryki to ze swojej strony mogę polecić hurtownię elektryczną sklep.instalator.sosnowiec/pl/. Można tam znaleźć duży wybór materiałów elektroinstalacyjnych wiodących producentów zarówno krajowych jak i zagranicznych. Jeżeli potrzebne są jakieś nietypowe materiały czy zamienniki to nie ma problemu z ich załatwieniem. Wyróżnia ich szybka realizacja zamówienia. Bardzo polecam ;)

zuzula12

Post autor: zuzula12 » czw paź 06, 2022 10:49 am

"Jakie macie zdanie na temat inteligentnego oświetlenia?

szybki skup mieszkań
"

hejna

Post autor: hejna » wt lut 28, 2023 7:17 pm

I jak, udało wam się wybrać to czego szukaliście? Ja właśnie rozglądam się za oświetleniem do sypialni i muszę wam powiedzieć, że najbardziej do gustu przypadł mi plafon led super płaski Jestem ciekawa, czy i ktoś z was postawił na takie nowoczesne rozwiązania?

ODPOWIEDZ