Depilacja laserowa

Mniejsza1999

Depilacja laserowa

Post autor: Mniejsza1999 » wt wrz 28, 2021 4:31 pm

"Korzystacie z usług gabientów kosmetycznych?

Ja korzystam i to regularnie! :)

Zabieg depilacji laserowej, to całkowita rewelacja :)

Już nie przejmuję się niechcianym owłosieniem na nogach, a podrażnienia i wrastające włoski to już historia :)

Jeśli szukacie dobrego gabinetu, w którym wykonacie ten zabieg, to koniecznie sprawdźcie ofertę LaserSkin Care - depilacja laserowa Gliwice
"

pigment

Re: Depilacja laserowa

Post autor: pigment » śr wrz 29, 2021 6:29 pm

No dobra jak już mowa o depilacji to tak się składa, że ja sama zastanawiam się nad tym czy by nie zdecydować się właśnie na takiego typu zabieg. Dlatego też szukam gdzie takiej depilacji mogę dokonać we Wrocławiu. I tak też między innymi natrafiłam na tego linka glowclinic/pl/depilacja-laserowa-wroclaw.html dzięki któremu wiem gdzie warto na taki zabieg zapisać się.

plaszczka

Post autor: plaszczka » śr paź 13, 2021 12:02 pm

Ja zdecydowałam się na depilację laserową na nogach i pod paszkami :) robiłam ją w klinikamiracki/pl/epilacja-laserowa/ i teraz się zastanawiam nad okolicami bikini bo ogólnie efekty mnie bardzo zadowoliły!

żubr

Post autor: żubr » pt paź 29, 2021 7:49 pm

Moim zdaniem depilacja laserowa jest najlepszym rozwiązaniem by pozbyć się owłosienia. Nie powoduje żadnych podrażnień, usługa jest całkowicie bezbolesna, więc jak najbardziej warto na nią postawić

inezka

Post autor: inezka » ndz lis 14, 2021 11:12 am

Ja robiłam depilację laserową w tym salonie beautyaddress/pl/ :) Bardzo miła i wykwalifikowana obsługa. Przed zabiegiem odpowiedziano na wszystkie moje pytanie , dzięki czemu rozwiałam wszystkie swoje wątpliwości. Sam zabieg również przebiegł bardzo dobrze :)

ODPOWIEDZ